Retourneren

Hoe retourneer ik?

Stuur ons een mailtje via retouren@humen.nl, en laat ons weten dat je iets wilt retourneren. We horen uiteraard graag wat de reden hiervan is, zodat we onze producten en/of bestelproces kunnen verbeteren. 

Wat zijn de voorwaarden?

Retourneren mag binnen maximaal 14 dagen nadat je je bestelling ontvangen hebt en alleen bij een ongeopende verpakking. Heb je de verpakking al geopend maar ben je écht niet tevreden, dan kun je ons altijd een mailtje sturen met een duidelijk omschreven reden om te kijken wat we voor je kunnen doen.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Heb je bij je bestelling producten ontvangen die bij een pakket horen (een maatschep bijvoorbeeld)? Dan dien je die ook te retourneren.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen je bestelling te annuleren. Als je dat niet wilt, hoef je daar geen reden voor op te geven. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij (of een door jouw aangewezen derde die niet de vervoerder is) het product in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht in werking te laten treden moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Klinkt ingewikkeld, maar dat valt reuze mee. Om de herroepingstermijn na te leven is het genoeg om je mededeling omtrent het uitoefenen ervan te verzenden voordat de herroepingstermijn van 14 dagen is verstreken. De snelste manier om dat te doen is gewoon per mail naar retouren@humen.nl

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan (met uitzondering van leverings- of verzendkosten) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Als je slechts een deel van je bestelling retour stuurt, worden de kosten niet teruggestort. We betalen je terug via hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke betaling hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zal voor zo'n terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. We mogen wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de producten hebt teruggestuurd.

Je dient de producten in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te sturen of overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Directe kosten van het terugzenden van je bestelling zijn voor eigen rekening.

 

Klantenservice

  • Contact

    Mail ons met je vraag, fanmail mag ook!

    Contact
  • FAQ

    Antwoorden op veelgestelde vragen

    FAQ